TELENOR BEDRIFTSIDRETTSLAG OSLO

TELENOR BEDRIFTSIDRETTSLAG OSLO

Bestilling profiltøy høst 2021

Postet av TELENOR BEDRIFTSIDRETTSLAG OSLO den 25. Okt 2021

Trimtex sin webshop for bestilling av profiltøy åpnet igjen 27/10-2021. Bestillingsfristen er 11/11-2021. Medlemmer av Telenor BIL får en verdikode som gir rabatt ved handel. Forutsetter at du har betalt medlemskontingent i henhold til ditt medlemskap. Du kan sjekke din status her: https://idrett.telenor.no/manage/mymemberships/invoice .

Under menyvalget Trimtøy finner du oppdatert informasjon om bestilling og link som du kan bruke for å få tilsendt verdikode:  https://idrett.telenor.no/p/28631/trimtoy

NB: Nye rabattkoder for 2021 lagt inn 30/10. Koder hentet ut tidligere gjelder ikke. 

 

Alle ansatte i Telenor kan bestille tøy herfra og man får opptil 30% avslag i forhold til fullpris (rabatten er allerede trukket fra når du er innlogget.


6 Kommentarer

Ny Salsa dansekurs på Fornebu

Postet av TELENOR BEDRIFTSIDRETTSLAG OSLO den 5. Okt 2021

Norge gjenåpnes. Telenor Bedriftsidrettslag vil tilby flere aktiviteter til sine medlemmer.

Onsdag 13. oktober starter vi et nytt Salsakurs på Fornebu. Kurset går over 8 uker. Det varer fra kl. 16.30 – 18.00 hver onsdag og fra 13. oktober t.o.m. 1. desember. Kurslokale vil være på gangplass utenfor inngangsdørene til J5C/D. Kurset skal tilpasse både nybegynner og erfarne Salsa dancer slik at alle har det gøy. Det skal start med solo-salsa først og gå gradvis til par-dans når kursedeltager føler seg tryggere.

Kurset er arrangert av dansegruppa i Telenor Bedriftsidrettslag (BIL). Det er gratis for de medlem av dansegruppe som har betalt Telenor BIL medlemsavgift i 2021. Andre deltager må betale 400 kr for kurset. Det skal betales til Telenor BIL konto: 1450.12.71536 med melding ‘Dansekurs Avgift’.

Påmelding: 

For påmelding, send email til Xinli Wang (xinli.wang@telenor.no)

Bli med på dansekurs - det gir glede, mosjon, nye bekjentskaper, og ikke minst - det løser opp i stive pc-nakker!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline