Bestilling profiltøy høst 2022

Postet av Telenor Bedriftsidrettslag Oslo den 6. Okt 2022

Trimtex sin webshop for bestilling av profiltøy åpnet igjen 3/10-2022. Bestillingsfristen er 23/10-2022. Medlemmer av Telenor BIL får en verdikode som gir rabatt ved handel. Det forutsetter at du har betalt medlemskontingent for inneværende år. Du kan sjekke din status her: https://idrett.telenor.no/manage/mymemberships/invoice .

Under menyvalget Trimtøy finner du oppdatert informasjon om bestilling og link som du kan bruke for å få tilsendt verdikode:  https://idrett.telenor.no/p/28631/trimtoy

Rabattkoder kan nå etterspørres her.  

 

Alle ansatte i Telenor kan bestille tøy herfra og man får opptil 30% avslag i forhold til fullpris (rabatten er allerede trukket fra når du er innlogget.



8 Kommentarer

Bull Ski og Kajakk

Postet av Telenor Bedriftsidrettslag Oslo den 6. Okt 2022

Vi har bedriftsavtale hos Bull Ski og Kajakk. Her får du som Telenor-ansatt rabatt på nesten hele butikken, året rundt. Rabatten fås både i butikk og nettbutikk. I butikken oppgir du bare at du er Telenoransatt og rabatten trekkes fra i kassen. Lurer du på hva rabatten din er finner du dette til en hver tid i ved å registrere deg som Telenor-ansatt i nettbutikken til Bull Ski og Kajakk.
 
For å få rabatten i nettbutikken til Bull Ski og Kajakk, må du lage B-Pluss profil og benytte deg av koden 1360. Lurer du på hvordan du gjør dette, følg denne guiden: https://bull-ski-kajakk.no/samarbeidsavtaler