Booking av bane åpnet!

Postet av Golf den 6. Mai 2024

Da er booking av Bærum GK og Asker GK åpnet.

Bærum GK åpner banen sin tirsdag 7. mai og Asker GK åpner tirsdag 14. mai.


Booking av tagger:

Det skal alltid reserveres tagger i vår bookingløsning på https://tnbil.com/golf.php først. Du vil motta en bekreftelse, eventuelt at du står på venteliste. I e-posten står det brukernavn og passord som du skal benytte for å booke starttid på den aktuelle banen. Dere skal kun benytte disse når dere booker starttid og ikke deres egne innlogginger i golfbox. Det er ingen garanti for at banen er ledig på ønsket tidspunkt selv om du har reservert tagg i vår løsning.

Regler for booking:

Det er 2 dagers karantene mellom hver booking. Det betyr at hvis man booker for eksempel mandag på Asker, vil det ikke være mulig å booke ny tid igjen før på torsdag. Det er mulig å booke 7 dager frem i tid.

Er det ledige tagger samme dag man ønsker å spille, gjelder ikke karantenereglene. Send oss en mail på golf@telenor.no og oppgi hvor mange tagger og hvilken bane og deretter reserver spill i golfbox.

Du kan booke inntil 2 tagger pr booking som gjør at du kan ha med deg en ledsager. Det forutsetter at du er med selv. Det er da altså ikke lov å booke 2 tagger og sende 2 venner, familiemedlemmer eller lignende.

Skal man ikke bruke reserverte tagger, så skal du alltid avbestille i vår bookingløsning og avbestille taggene i golfbox slik at andre som eventuelt står på venteliste får mulighet til å bruke disse.

Mislighold av regler kan medføre til utestengelse av booking i en periode.

Ta kontakt ved spørsmål, golf@telenor.no


Mvh

Styret i Telenor B.I.L. Golfgruppa


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.