Informasjon fra Styret

Postet av Tor Åsmund Leikvoll den 7. Mai 2015

Ønsker med dette å informere om noen saker fra våre styremøter slik at dere vet hva som skjer fremover. Generelt er det nye styret godt i gang, men vi trenger flere folk som kan bidra i Styret så hiv dere på!

07.05.2015 AV: TOR ÅSMUND LEIKVOLL

Drakter: De nye draktene starter å komme og hver enkelt lagleder får melding når deres lags drakter er klare for henting.

Sportslig leder: Vi har ansatt Ken Dugdale som Sportslig leder og ønsker han hjertelig velkommen til ytterligere oppgaver og ansvarsområder for oss. Ken vil blant annet ha ansvaret for kvalitetsarbeidet i forhold til det sportslige tilbudet der Sportsplanen står sentralt, samt trenermøter og samlinger for å nevne noe.

Status ny kunstgressbane: Banen er i rute og skal være ferdig til rundt 20. mai. Lørdag 30 mai er det offisiell åpning der vi også vil vise oss litt frem så vi oppfordrer alle til å være med på denne spesielle begivenheten!

Reparasjon på Helsetbanen: Vi reparerer for tiden gjerdet på Helset banen og om kort tid kommer det noen for å feie opp granulat rundt asfaltkanten. I tillegg har kommunen dyprenset banen, så nå blir det bra!

Baneandeler: Bli en skikkelig fotballsupporter ved kjøpe en eller flere baneandeler. Dette kan gjøres enten på nettet: http://lommedalen.superinvite.no/ eller på de stedene vi står og selger fremover. Egen «wall of fame» plakett settes opp ved den nye banen.

Spenst og hurtighet: Spenst og hurtighet med Petar fortsetter utover våren etter følgende plan:

Kunstgresset; spenst og hurtighet

09.mai

kl 15

J00/J01/J02/J03

16.mai

kl 15

Alle som ønsker (tematime)

23.mai

kl 15

G01/G02/G03

30.mai

kl 15

G00/G99/Junior

06.jun

kl 15

J00/J01/J02/J03

13.jun

kl 15

G01/G02/G03

20.jun

kl 15

Alle som ønsker (tematime)

Tine fotballskole: Vi fortsetter vår populære fotballskole i uke 26 og uke 33 både på Helsetbanen og Lommendalsbanene. Det er allerede mange påmeldte men vi forventer at det som vanlig blir fulltegnet - så ikke vent for lenge!

Vi kommer også tilbake med spesialopplegg for de eldste der Ken Dugdale vil lage et eget opplegg.

Andre saker vi jobber med:

- Keeperutvikling
- Infoskriv om økonomiske forhold og retningslinjer
- Intern cup til høsten
- Årshjul med aktiviteter
- Baneoppfølging
- Salg av baneandeler
- Spillerutvikling
- Trenerutvikling
- Inntektsagenda
- Egen jentedag
- ++

Mvh

Tor Åsmund

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.