Telenor Padel starter januar 2022 - Blir du med? :)

Postet av Kalle Per Henrik Wramstedt den 21. Des 2021

Da kan jeg fortelle at vi fått GO for å starte en Padel gruppe i Telenor via Telenor Bedriftsidrettslag. Dette betyr at vi kommer ha faste treningstimer fra Januar 2022 som man kan melde seg på. Vi spiller på Tirsdager etter jobb mellom 17-20, man melde seg på en av de hele timene for eksempel 17-18, 18-19 eller 19-20. Spillested er Padel Co Grini, som på Grini Næringspark 6 i Bærum. https://www.urbaniaeiendom.no/grini-nringspark-6

 Vi kjør et «første mann/kvinne til mølla» opplegg på disse timene så ikke vente for lenge med å melde deg på 😊

Påmelding:

For å melde deg på må du være medlem av Padel gruppen på https://padel.idrettenonline.no/ Trykk på knappen: «Bli Medlem» og meld deg inn, prisen for å vare medlem i en gruppe er 300kr/år resten dekkes av Bedriftsidrettslaget. Man må vare ansatt i Telenor Norge for å få vare med å spille da poenget med dette er at ansatte fra ulike avdelinger skal kunne samles, ha det gøy og drive med idrett utenfor arbeidstid. Når du meldt deg på kommer det en del «verifiseringer» og lignende fra Idrett.no. Sørg for at du fullfører disse slik at du blir påmeldt og kommer inn i gruppen. 

Hva må jeg ha med: 

Eget Padel rakket (dersom du ikke har gjør en avtale med noen om å få låne) Innesko type handball, joggesko eller lignende, Treningsklær og gjerne bokse med lommer 

Vi har også fått til en rabatt i Padel Og Grini sin shop, alle medlemmer i Padel gruppen får 20% på lagerførte varer. Send epost til jon.line@telenor.no hvis du ønsker å benytte deg av denne, alternativt kommer det mer info senere. 

Kontaktpersoner Padel gruppa:

Jon.line@telenor.no - Styreleder

Kalle.wramstedt2@telenor.no - Marketing 

Jonas.store@telenor.no - Økonomi

Hvorfor har vi valgt å starte på Grini

For å få faste timer måtte vi sette opp en avtale med et Padel Senter som ligger i det område flest ønsket å spille. I tillegg har Padel blitt så populært at det var meget vanskelig å få til en fast avtale med noen av senterne. Padel Co Grini har fine lokaler, bra baner og en beliggenhet som passer. Derav har vi valgt å gå for dem i denne runde. Dersom interessen for Padel er stor vil styret vurdere flere baner lenger frem.


1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.