Informasjon fra Styret

Postet av Tor Åsmund Leikvoll den 5. Des 2015

Litt informasjon fra Styret igjen! Vi har nå vært én fotballgruppe i snart ett år og vi kan vel slå fast at dette har vært en stor suksess. Det sportslig tilbudet er bedre en noensinne med høyt engasjement og trivsel gjennom mestring og samhold.

Frivilligheten står sentralt der mange bruker mye tid på at barna skal ha det bra i Lommedalen, men det er plass til flere! Vi trenger enda flere både som trenere, lagledere, foreldrekontakt, i styret med undergrupper osv. Det er bruk for deg uansett hvor mye greie på fotball du har. Av de tingene du eventuelt kommer til å angre på når du blir gammel, tror jeg ikke det at du fulgte opp barna dine for mye er blant de! Ta kontakt med meg eller noen andre i styre og stell så finner vi en oppgave - liten eller stor. Dette er givende.

Lørdag 14. november inviterte Styret til dugnadsbasert årsfest for trenere og lagledere. Det å være foreldretrener og lagleder gjøres uten noen form for lønn slik at en middag i året er det minste vi kan gjøre for å vise hvor mye vi setter pris på alle dere som legger ned mye tid og engasjement for barna våre i fotballgruppen. Kvelden ble veldig vellykket med nydelig mat og diverse underholdning. Takk til de som bidro til å gjøre denne kvelden så bra, spesielt Reidunn Rake med assistent Siri Eng som laget maten og Hanne Hertzenberg som dekket to nydelige langbord, se bilde.Det har vært litt snakk om hospitering i det siste. Hospitering vil si at spillere får trene og spille kamp med eldre spillere. Vi ønsker med dette å tilby dette til de spillerne som ligger lengst fremme ferdighetsmessig og/eller spillere som trenger litt ekstra maching. Dersom dere har spørsmål til dette, ta kontakt med en av oss i Styret eller med lagledelsen i laget over.

En stor takk til alle som har deltatt i nytt opplegg med salg av sokker og lue. Dere bidrar alle til at Lommedalen Fotball kan tilby et topp sportslig tilbud for våre fotballglade barn og ungdommer. Til dette arbeidet behøver vi å styrke klubbens økonomi og ønsker å gjøre dette uten at treningsavgiften øker derfor har vi denne typen initiativ. Vi har ikke lagt opp til mulighet for "utkjøp", da vi har avtale med Salva i forhold til antall barn. Salgstips er sendt på mail.

Som mange av dere vet, og som mange av dere sikkert har allerede, så kreves det politiattest for å jobbe med barneidrett ref. http://lil.no/avdelinger/lommedalen-skisenter/venstremeny/politiattest/ for bakgrunn, hjemmel og krav, samt oppskrift på hvordan dette gjøres. Attesten bestilles av hver enkelt direkte på nett så lenge dere har den bekreftelsen dere har fått tilsendt tidligere. Spørsmål kan rettes til Espen Strand.

Nå tar vi en velfortjent julepause frem til midten av januar.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Tor Åsmund Leikvoll